Lecture Demonstrations and Reviews the SIMS, My Solar System


Download Или можете да ги преземете сите датотеки како компресирани зип архиви.


Наслов Lecture Demonstrations and Reviews the SIMS, My Solar System
Опис I used the My Solar System SIMS several time during our Solar System and Universe units as a lecture component and a review.
Предмет Друго
Ниво Висока школа
Тип Концепт Прашања
Траење 30 минути
Одговорите се вклучени Не
Јазик Англиски
Клучни зборови Other Math
Симулации Мој Соларен систем


Автори Nancy Spletzer
Школо / Организација Clear Creek High School
Поставено 11.3.07
Обновено 11.3.07