Making use of the Sound Simulations


Download Или можете да ги преземете сите датотеки како компресирани зип архиви.


Наслов Making use of the Sound Simulations
Опис Students make use of the sound simulation, and Fourier Transform simulations to model longitudinal and transverse wave functions. Making use of the sound cards students learn the affect of frequency and amplitude on sound. By making use of the two source sound simulation they can discover interference affects. Finally, by using the Fourier transform simulation they can gain insights into transverse wave constructive and destructive interference.
Предмет Физика
Ниво Висока школа
Тип Лабораторија
Траење 60 минути
Одговорите се вклучени Не
Јазик Англиски
Клучни зборови Graphing
Симулации ФУРИОВА СИНТЕЗА -ПРАВЕЊЕ НА БРАНОВИ, Звучни бранови


Автори Don Cameron
Школо / Организација University of Denver High School
Поставено 16.10.06
Обновено 18.9.07