Moving Man


Download Или можете да ги преземете сите датотеки како компресирани зип архиви.


Наслов Moving Man
Опис I modified activities previously written so that it could be used after students completed the motion sensor computer activities
Предмет Физика
Ниво Висока школа
Тип Лабораторија
Траење 30 минути
Одговорите се вклучени Не
Јазик Англиски
Клучни зборови Graphing
Симулации Шетач (променливо праволиниско движење)


Автори Brad Boyle, Amy Jordan, Steve Reeves
Школо / Организација Chatfield Senior High
Поставено 17.9.06
Обновено 19.8.07