Projectile Motion Lab Report


Download Или можете да ги преземете сите датотеки како компресирани зип архиви.


Наслов Projectile Motion Lab Report
Опис Lab report to help students get high marks and know more about The projectile motion
Предмет Физика
Ниво Додипломски - Вовед
Тип Домашна работа, Лабораторија
Траење 60 минути
Одговорите се вклучени Не
Јазик Англиски
Клучни зборови Velocity, acceeration, time
Симулации Движење на проектил


Автори Reem Ibrahim
Школо / Организација Abdul Raheem
Поставено 21.11.20
Обновено 21.11.20