Activity sheet_Resonance


Download Или можете да ги преземете сите датотеки како компресирани зип архиви.


Наслов Activity sheet_Resonance
Опис
Предмет Физика
Ниво Додипломски - Вовед
Тип Guided Activity
Траење 30 минути
Одговорите се вклучени Не
Јазик Англиски
Клучни зборови Periodic motion, Resonance
Симулации Резонанса


Автори Rabin Rabe
Школо / Организација Military Technological College
Поставено 23.9.18
Обновено 23.9.18