Simulation


Download Или можете да ги преземете сите датотеки како компресирани зип архиви.


Наслов Simulation
Опис
Предмет Физика
Ниво Висока школа
Тип Демонстрација
Траење 30 минути
Одговорите се вклучени Не
Јазик Индонезиски
Клучни зборови LKS
Симулации Шетач (променливо праволиниско движење)


Автори Suci Nujul Hayati
Контакт е-маил sucinujulhayati@gmail.com
Школо / Организација Universitas Ahmad Dahlan
Поставено 28.3.18
Обновено 29.3.18