Unguided atoms intro


Download Или можете да ги преземете сите датотеки како компресирани зип архиви.


Наслов Unguided atoms intro
Опис This is an unguided intro to the parts atom.
Предмет Хемија
Ниво Висока школа, Средна школа
Тип Домашна работа, Лабораторија
Траење 30 минути
Одговорите се вклучени Не
Јазик Англиски
Клучни зборови atoms, neutrons., protons
Симулации Направи атом (HTML5)


Автори Martin Hofkamp
Школо / Организација Goshen Middle School
Поставено 29.9.17
Обновено 29.9.17