Vergroting en verkleining


Download Или можете да ги преземете сите датотеки како компресирани зип архиви.


Наслов Vergroting en verkleining
Опис
Предмет Физика
Ниво Висока школа
Тип Домашна работа
Траење 30 минути
Одговорите се вклучени Не
Јазик Холандски
Клучни зборови Vergroting, Verkleining
Симулации Геометриска оптика


Автори Zakaria Abdelmalek
Контакт е-маил zakaria.ab@live.nl
Школо / Организација Vu
Поставено 5.12.16
Обновено 5.12.16