Roteiro Para Utilização do Aplicativo de Principio de Bernoulli


Download Или можете да ги преземете сите датотеки како компресирани зип архиви.


Наслов Roteiro Para Utilização do Aplicativo de Principio de Bernoulli
Опис Roteiro para utilização do aplicativo pressão do fluido e fluxo
Предмет Физика
Ниво Висока школа
Тип Лабораторија
Одговорите се вклучени Не
Јазик Португалски (Бразил)
Клучни зборови Pressão e Principio de Bernoulli
Симулации Проток на флуиди и притисок


Автори David Leandro Pereira Miranda
Школо / Организација IFNMG
Поставено 20.7.16
Обновено 20.7.16