Cell Membrane Transport


Download Или можете да ги преземете сите датотеки како компресирани зип архиви.


Наслов Cell Membrane Transport
Опис
Предмет Биологија
Ниво Висока школа
Тип Guided Activity
Траење 60 минути
Одговорите се вклучени Не
Јазик Англиски
Клучни зборови diffusion of cells
Симулации Транспортирање низ мембрана


Автори Norjaena Mudag and Yannilyn Magsayo
Контакт е-маил norjaena.mudag@g.msuiit.edu.ph
Школо / Организација MSU-IIT
Поставено 30.8.15
Обновено 30.8.15