Refraction of Light


Download Или можете да ги преземете сите датотеки како компресирани зип архиви.


Наслов Refraction of Light
Опис
Траење 60 минути
Одговорите се вклучени Не
Јазик Англиски
Клучни зборови Lights, Reflection, Refraction
Симулации Прекршување на светлината


Автори Ayesha Ayub
Контакт е-маил ayub2038@yahoo.com
Школо / Организација Hunter College
Поставено 16.3.15
Обновено 16.3.15