Bouw van een atoom


Download Или можете да ги преземете сите датотеки како компресирани зип архиви.


Наслов Bouw van een atoom
Опис
Предмет Хемија
Ниво Висока школа
Тип Демонстрација
Одговорите се вклучени Да
Јазик Холандски
Клучни зборови atoom, isotoop, massagetal
Симулации Направи атом


Автори Julina
Контакт е-маил julinareha@gmail.com
Школо / Организација Vrij Universiteit van Amsterdam
Поставено 10.11.14
Обновено 10.11.14