The Photoelectric Effect


Download Или можете да ги преземете сите датотеки како компресирани зип архиви.


Наслов The Photoelectric Effect
Опис
Траење 60 минути
Одговорите се вклучени Да
Јазик Англиски
Клучни зборови photoelectric effect
Симулации Фотоелектричен ефект


Автори Kristy Bibbey
Контакт е-маил kbibbey@psdschools.org
Школо / Организација Poudre High School
Поставено 6.4.14
Обновено 6.4.14