States of Matter


Download Или можете да ги преземете сите датотеки како компресирани зип архиви.


Наслов States of Matter
Опис
Одговорите се вклучени Не
Јазик Англиски
Клучни зборови matter, states
Симулации Состојба на материјата: Основи


Автори Christine Samuel
Контакт е-маил christinesamuel25@gmail.com
Школо / Организација CUNY Hunter College
Поставено 9.3.14
Обновено 9.3.14