Vector Walk


Download Или можете да ги преземете сите датотеки како компресирани зип архиви.


Наслов Vector Walk
Опис Modification of Hewitt's Vector walk group activity,using PhET simulation
Предмет Математика, Физика
Ниво Висока школа, Додипломски - Вовед
Тип Лабораторија
Траење 60 минути
Одговорите се вклучени Не
Јазик Англиски
Клучни зборови Vector Addition
Симулации Собирање на вектори


Автори Duane Dolejsi
Школо / Организација Northern State University
Поставено 30.12.12
Обновено 30.12.12