Gene expression - intro to the Central Dogma


Download Или можете да ги преземете сите датотеки како компресирани зип архиви.


Наслов Gene expression - intro to the Central Dogma
Опис
Траење 60 минути
Одговорите се вклучени Не
Јазик Англиски
Клучни зборови protein gene DNA
Симулации Особини на гените - Основи


Автори Ryan Beavers
Контакт е-маил ryan.beavers.vssa@gmail.com
Школо / Организација Vail Ski and Snowboard Academy
Поставено 29.11.12
Обновено 29.11.12