Laboratorio de Refracción


Download Или можете да ги преземете сите датотеки како компресирани зип архиви.


Наслов Laboratorio de Refracción
Опис
Предмет Физика
Ниво Висока школа
Тип Лабораторија
Траење 90 минути
Одговорите се вклучени Не
Јазик Шпански (Колумбија)
Клучни зборови Laboratorio, Refracción
Симулации Прекршување на светлината


Автори Jesús Alfredo Mantilla Lobo
Школо / Организација Colfernandez-Ocaña
Поставено 2.8.12
Обновено 2.8.12