Torque, Moment of Inertia, and Angular Momentum


Download Или можете да ги преземете сите датотеки како компресирани зип архиви.


Наслов Torque, Moment of Inertia, and Angular Momentum
Опис was written for 1.08 version
Предмет Физика
Ниво Висока школа, Додипломски - Вовед
Тип Концепт Прашања, Лабораторија
Одговорите се вклучени Не
Јазик Англиски
Клучни зборови angular momentum, moment of inertia, torque
Симулации МОМЕНТ НА СИЛАТА


Автори Sarah Stanhope
Школо / Организација Easley High School
Поставено 24.2.10
Обновено 13.3.12