photoelectric effect


Download Или можете да ги преземете сите датотеки како компресирани зип архиви.


Наслов photoelectric effect
Опис
Одговорите се вклучени Не
Јазик Англиски
Клучни зборови photoelectric effect
Симулации Фотоелектричен ефект


Автори David Carroll
Контакт е-маил david.carroll@pisd.edu
Школо / Организација Plano ISD
Поставено 27.4.10
Обновено 27.4.10