Оди до главната содржина
Најави се / Регистрирај се
Научни интерактивни симулации
Забавни, интерактивни, истражувачки-ориентирани симулации на физичките феномени од PhET проектот на Универзитетот во Колорадо.
чест на технологијата придобивки на човештвото
Tech Awards
Придружете ни се на Facebook icon  |  Следете не на Twitter icon  |  Читајте го нашиот блог  |  Пријавете се за нашиот билтен
За Наставници
Green arrow Tips for Using PhET
Green arrow Разгледај Активности
Green arrow Share your Activities
Green arrow Работилници/Материјали
Green arrow Преведете симулации
За нас
Green arrow Што е ново?
Green arrow За PhET
Green arrow Контактирајте не
Green arrow Донирај
PhET е подржан од...
и наши други спонзори, вклучувајќи наставници како тебе.