Оди до главната содржина
Warning: PhET's server will be down for maintenance on Tuesday, November 24 from 5:30-6:30 pm (MST).
INTERACTIVE SIMULATIONS
FOR SCIENCE AND MATH
Доставени преку 90 милиони симулации
Play with Simulations Teachers Register Here
< >
За Наставници
Tips for Using PhET
Разгледај Активности
Share your Activities
Работилници/Материјали
Преведете симулации
За нас
Што е ново?
За PhET
Our Team
Research on PhET
Контактирајте не
Donate Today
и наши други спонзори, вклучувајќи наставници како тебе.