Оди до главната содржина
INTERACTIVE SIMULATIONS
FOR SCIENCE AND MATH
Доставени преку 90 милиони симулации
Play with Simulations Teachers Register Here
< >
За Наставници
Tips for Using PhET
Разгледај Активности
Share your Activities
Работилници/Материјали
Преведете симулации
За нас
Што е ново?
За PhET
Our Team
Research on PhET
Контактирајте не
Donate Today
и наши други спонзори, вклучувајќи наставници како тебе.